Harga: RM 55.00

Kondisi Barangan: Baru
Cara Urusniaga: Bayar & Hantar

Contact

Nama: Afyza Anis
Telefon: 01112164339
Poskod: 09000
Bandar: Kulim
Negeri: Selangor
afyzaanis11@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

[NEW COLLECTION]-NAK BELANJA FREE POSTAGE DAN FREE INNER TUDUNG KAT HAMPA.. CUBA KIRA JIMAT RM49 TAU!
.
.
BELI HARGA KOMBO RM140/3 HELAI (free postage & free inner tudung)
.
.
HAWA PRINTED koleksi terbaru dgn corak2 yg memukau mata memandang terus jatuh ke hati,dengan 11 corak dan 33 warna warni.
.
.
Wahhh lamanya “HAWA LOWER” menunggu..akhirnya janji manismu(HQ) tunaikan juga hahaha.Pada yg dah biasa dgn HAWA PRINTED memang love sgt dengan ciri2 yg ada pdnya.Cutting yg cun terletak elok di badan,kain yg sejuk lembut dan paling depa suka adalah keunikan jahitan “SHELL STITCH” pd hujung tudung tu mmg special sangat.Nampak elegan mewah dan tak sama mcm tudung di pasar mlm... so jelaslah bukan besha2 ya.Hanya jauhari yg mengenal manikam saja wah gitu, tapi itulah realitinya.

❤ PRICE RM55.00/Sehelai

❤COMBO PRICE RM140.00/3helai
( Free Postage + free inner tudung)

Available sz L dan M saja

Untuk konsultasi percuma boleh whatsapp admin CIK AFYZA
Insya Allah layanan tip top akan diberi.

?https://01112164339.wasap.my
?https://01112164339.wasap.my
?https://01112164339.wasap.my

Detailing
Body: Permium Moscrepe (320gm/yd)
Awning:Scuba
Finishing: Shell Stitch

===========
CIRI CIRI HAWA
===========

❤Tudung Hawa mempunyai keunikan pd jahitan SHELL STITCH pd hujung tudung.

❤Material moscrepe yg high kualiti yg diimport dari korea berat 320gm/yard.(bukan kualiti pasar malam tau)

❤Cutting yg cantik terletak elok di badan tak perlu nk adjust2.(sesuai utk mommy2 yg super bz)

❤Awning scuba yg sentiasa ON POINT je setiap masa (tak la rasa rimas, tak selesa dan rasa menganggu nk kena tengok2 cermin sentiasa)

❤IRONLESS tak perlu susah2 nk gosok lag, cepat, mudah dah cantik.

❤Labuh menepati syariah (bagi yg berbadan kecil boleh pakai sz m dan yg tinggai lampai ala2 model tu sz L yea ?)

❤Corak pd kali ni mengekalkan ciri2 wanita moden yg berkerjaya wahhh nmpk elegan sesuai sgt nk pakai g opis yeaa... (bukan corak2 nk g pasar atau nak keluar sidai baju belakang rumah?)

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Persendirian
Copyright © 2019 iklanlah.com.

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin