JAWATAN KOSONG: KREW RESTORAN (PELAYAN / PEMBANTU CHEF)
Lokasi: Metropark, Bandar Sri Sendayan, Negeri Sembilan Jenis Jawatan: Sepenuh Masa / Sambilan Gaji basic: RM1,700 – RM2,300 (belum termasuk elaun lainnya)
Deskripsi Tugas; i) Menyambut pelanggan dengan mesra dan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. ii) Mengambil pesanan makanan dan minuman dengan tepat dan efisien. iii) Membantu di dapur seperti penyediaan bahan, memasak asas, dan pembersihan. iv) Memastikan kebersihan restoran sentiasa terjaga mengikut standard kesihatan.
Kelayakan Diperlukan; i) Warganegara Malaysia lelaki dan perempuan berumur 20 – 38 tahun. ii) Boleh bekerja secara syif (termasuk hujung minggu dan cuti umum). iii) Berpengalaman dalam bidang F&B adalah satu kelebihan, tetapi pemohon tanpa pengalaman juga digalakkan memohon (latihan akan disediakan). iv) Mempunyai sikap positif, boleh bekerja dalam kumpulan, dan berdedikasi. v) Boleh berkomunikasi dengan baik dalam Bahasa Melayu (Bahasa Inggeris adalah bonus). Faedah Lain; i) Elaun makanan ii) Kenaikan gaji tahunan & bonus prestasi (ini bergantung keuntungan jualan) iii) Elaun kehadiran & kerja lebih masa (OT). iv) Uniform disediakan. v) Peluang untuk kenaikan pangkat. vi) Suasana kerja yang mesra dan menyokong.
Cara Memohon; Hantar resume ringkas anda nombor Whatsapp kami 0199700758 untuk maklumat lanjut.