Harga: RM 1.00

Contact

Nama: Muhammad Mikhail Aiman Mohd Nazri
Telefon: 0179525174
Poskod: 21100
Bandar: Kuala Terengganu
Negeri: Terengganu
mykelhunterdev@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

*TEMPAHAN SAMPUL RAYA 2018*

Kini telah dibuka sehingga!!!

31 MEI 2018 (2 Minggu Sebelum Raya)

.

Spesifikasi Sampul Raya kami:-

1. Kertas lebih tebal dari kedai lain, biasa 128gsm tapi kami 130gam Gloss Art Paper

2. Tahun ni ada saiz baru lebih besar dan Cun.

3. Penutup jenis tuck-in, yang biasa gam punya tak elok.

4. Warna terang dan jelas.

5. Proses printing 6 hari je, tak termasuk cuti umum dan cuti sabtu/ahad.

.

Tahun lepas cerita lama, tahun ni kita buat design baru pulak..?

.

Macam biasa servis saya

*FREE Design

-Design ikut suka sampai puas hati, boleh request nak camne pun, Insya Allah menarik..cuma kami tak pandai lukis kartun je..hu3???.

*FREE Postage

-Penghantaran PERCUMA semenanjung je, ke Sabah dan Sarawak dikenakan caj penghantaran.

.

Harap semua customer puas hati dengan semua servis kami. ??Customer ibarat jantung, x de jantung x bernyawa la badan.he3

.

Berminat?

WhatsApp - 0179525174

WhatsApp - 0179525174

WhatsApp - 0179525174

.

Untuk maklumat lanjut dan SENARAI HARGA sila tekan link dibawah.

Https://www.xbiz.my/sampulraya/

.

Atau boleh ke kedai terus untuk berbincang di Alamat:

Lot.20, Bazar Hiliran, Jalan Padang Hiliran, Hadapan Pasaraya Giant, 21100, Kuala Terengganu, Terengganu.

.

#sampulraya #sampulraya2018 #cetaksampulrayamurah #sampulrayamurah2018 #sampulduitraya #sampulduitraya2018murah

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat