Contact

Nama: azril
Telefon: 0177466746
Poskod: 70400
Bandar: seremban
Negeri: Negeri Sembilan
azrilarahman95@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Syukur, Alhamdulillah. Dulu ingatkan nak buat bisnes ni suka-suka je, taknak ambil serius kerana terikat dengan pekerjaan hakiki.
.
Tak sangka setelah beberapa bulan buat tiba-tiba… jatuh cinta pula dengan bisnes ni, mana taknya kalau dah dapat lima angka setiap bulan secara pasif…! Oleh itu, saya fokus pada satu pekerjaan je iaitu berniaga.
.
Eh apa itu income PASIF? Penting sgt ke income pasif ni?
.
Kata-kata dari Warren Buffet memang menjadi turning point mengapa saya memilih bisnes ini, Kata beliau; “Kalau Kita Tak Jumpa Cara Buat Duit Walaupun Kita Tengah Tidur, Kita Akan Kerja Sampai Mati”.
.
Dan saya jadi tersentak, Betul juga. Takkan Umur 40-50 pun Masih lagi nak buat kerja yang sama?!
.
Income Pasif ni kita buat kerja sekali je tapi terus dibayar berkali-kali sampai mati… kita biasa dengar dengan unit trust, simpan emas, melabur dsb tetapi ia memerlukan kos yg besar! Bukan semua orang mampu..
.
Setakat ini sudah lebih 10 tahun syarikat beroperasi, dan ingin mencari lagi 20 orang yang serius nak jadi ejen, boleh fokus nak buat secara online atau offline.
.
Selepas kuota penuh, pengambilan ejen akan dihentikan untuk dibimbing dan latihan menjadi ejen. Bagi yang serius berminat boleh terus klik link dibawah sekarang!
.
Berminat?
Klik sini sekarang >>> http://bit.ly/NAKDUITKLIKSINI >> http://bit.ly/NAKDUITKLIKSINI >> http://bit.ly/NAKDUITKLIKSINI
Saya strongly recommend untuk anda klik pada link yang diberikan, saya akan cerita lebih details. Jumpa Anda Disana..!

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin