Harga: RM 1.00

Contact

Nama: joe
Telefon: 0122073962
Poskod: 47130
Bandar: puchong
Negeri: Selangor
jndgoldtrader@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

Ramai dah dapatkan Mesin Coffee rental RM1 sebulan ini. Anda bila lagi? Ada yang wasap saya tadi, mahu beli tunai mesin kopi ini. Boleh sahaja. Harganya RM1599. Jika ada diskaun, harga nya jadi RM799. Tapi, saya katakan padanya kenapa perlu beli jika boleh rental sebulan RM1. Pulak tu, bila dah rental, bila-bila masa boleh pulangkan semula jika tidak mahu guna dah. Cuma, tak boleh lah baru guna 3 hari, hari keempat dah nak pulangkan. Sekurang-kurang nya guna lah 2 bulan ke, 3 bulan ke, selepas itu jika mahu pulangkan semula pun tiada masalah. Paling best, sebagai agen, sewakan mesin kopi ini pada harga RM1 pun, agen dapat komisen yg amat berbaloi... detail saya bg kemudian Jika dah sewa mesin kopi ini, lepas itu mahu jadi agen, memang sangat di alu-alukan. Peluang menjadi agen masih terbuka luas lagi, satu rumah satu mesin Yang betul-betul mahu menjana pendapatan bermodalkan hanya RM23 dengan mesin kopi ini, boleh wasap terus di sini - www.wasap.my/60122073962/CoffeeRM1 Atau miscall 0122073962 saya akan hubungi anda semula..... market bumiputra masih fresh... klik link copy paste nak tgk mesin....https://youtu.be/lLJVU4q0f3Y .

Information

Jenis Iklan: Lain-lain
Status Iklan: Persendirian

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin