Harga: RM 10.00

Contact

Nama: Adieazam
Telefon: 019-567 4406
Poskod: 33400
Bandar: Lenggong
Negeri: Perak
adieazam@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description

BARU DILANCARKAN!!!
SIMKAD TONE WOW!!!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Produk yang baru dilancarkan adalah produk Telekomunikasi iaitu SIMKAD TONE WOW.

https://onlinekerjaya.com/9454

Kenapa simkad..Kerana produk ini adalah produk keperluan ramai. Rakyat Malaysia ada lebih kurang 30 juta penduduk, bermakna hampir 30 juta yang menggunakan handphone. Jadi pasaran untuk produk simkad ini adalah luas

Dan yang paling penting potensi pelanggan anda untuk membeli dan mendaftar simkad ini hanyalah serendah RM10 sahaja. Pelajar sekolah, Mak Ayah, Pakcik Makcik, Sedara Mara, Rakan-rakan semuanya mampu beli dan mendaftar simkad ini..

https://onlinekerjaya.com/9454

Pendapatan yang anda akan terima dalam bisnes simkad ini adalah dalam bentuk komisyen topup. Setiap kali pelanggan anda topup, anda akan dibayar komisyen mengikut percent yang telah ditetapkan oleh pihak syarikat. Anda akan dibayar komisyen berulang kali setiap bulan selagi pelanggan anda guna dan topup simkad tersebut.

https://onlinekerjaya.com/9454

Anda hanya perlu promosikan link khas anda, dan selebihnya followup, jualan dan sebagainya dilakukan oleh SISTEM.

Ini adalah peluang terbaik untuk anda kerana anda akan menjadi ORANG TERAWAL dalam bisnes ini.

https://onlinekerjaya.com/9454

Anda dibayar komisyen topup sehinga 3 Level! Dan banyak bonus lain yang ditawarkan oleh syarikat.

Jangan ketinggalan, ambillah kesempatan yang ada untuk mula mempromosikan link khas anda dan bina rangkaian bisnes anda sekarang!

DAFTAR DISINI...
https://onlinekerjaya.com/9454

ASSALAMUALAIKUM.WBT. SALAM SEJAHTERA.


*BARU DILANCARKAN !!!* jadi lah perebut PELUANG yang terawal.

*DAFTAR PERCUMA masuk untuk lock nama sebagai yg TERAWAL*.
https://onlinekerjaya.com/9454

Gelombang Oktober makin terasa sekarang.. *Produk BARU dilancarkan pada 18/10/2018*
Tak sabar nak buat nie....

*TERBARU..* *FRESHHH....*

Market Malaysia:
*Provider Digi*

Market Indonesia:
*Provider Telkomsel*

1. Harga simkad menjadi
super murah iaitu *RM10* jer!
2. Akan ada sesuatu yg baik
tentang data.
3. Komisen kekal banyak
seperti sekarang.
4. Kelebihan pengguna lebih
berbaloi.

Tiada telco lain yang boleh beat Plan marketing yg telah *DILANCARKAN pd 18hb OKTOBER 2018*.

Jadi buat anda yg baca atau terbaca post ni, jangan tunggu lagi
*DAFTAR SEKARANG*
https://onlinekerjaya.com/9454

Gelombang *Oktober 2018* ni akan mengubah hidup lebih ramai orang. Tiada lagi istilah simkad mahal, komisen pun “ciput”. Tapi kali ni simkad murah tapi komisen lebat!
.
Daftar sekarang secara *PERCUMA* untuk *LOCK POSISI* anda..
https://onlinekerjaya.com/9454

Anda juga akan terima 1 sistem yang membantu kerja2 promosi pemasaran anda..

Klik link dibawah utk daftar:
https://onlinekerjaya.com/9454

*PENDFTARAN PERCUMA DAN ANDA AKAN DAPAT DUA EMAIL DARI ONLINEKERJAYA. ANDA PERLU BUKA EMAIL ANDA UTK TUJUAN PENGESAHAN DAN UNTUK MENDAPATKAN LINK PROMOSI PERCUMA ANDA.*

*Anda cepat, Anda lah Pioneer.*

https://onlinekerjaya.com/9454

*FAST ACTION FAST RESULT*
TERIMA KASIH

Information

Jenis Iklan: Tawaran Jualan
Status Iklan: Syarikat

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin