Harga: RM 5.00

Contact

Nama: Encik Eezwan
Telefon: 01110205153
Poskod: 48020
Bandar: Kuala Lumpur
Negeri: Selangor
acetechmultient@gmail.com

Call
SMS
WhatsApp
Email

Description








»
»
»
??‍Assalamualaikum, dan salam sejahtera semua. Kami Team Freelance Job Pengubahsuaian dan Pemasangan ada menjalan kan perkhidmatan di tempat kediaman anda seperti ?Rumah, Lot-lot Kedai, Pejabat, Sekolah dan bermacam lagi.

Mesti korang nak tahukan fokus perkhidmatan yg kita berikan????..
Ada kat bawah ni
??????:

?Pemasangan dinding Drywall PARTITION Gypsum Board(mudah, pantas dan yang paling penting jimat kos)

?Pasang VINYL flooring bermacam design kita ada. Kita siap pasang cantik cantik ?.

?CEILING pun kita ada buat. Ceiling Partition ukuran 2x4. (mudah, pantas dan jimat) yang paling penting nampak cantik.

?Kerja kerja pemasangan alat sekuriti sistem seperti CCTV, ALARM SYSTEM, DOOR ACCESS(promosi!!!)

?Ini paling best. Kita ada buat SHOPFRONT Glass window atau pun pintu untuk kedai/pejabat baru anda.

?Dan bermacam lagi yang kami boleh bantu.

?Boleh Contact kita whats app terus sebarang pertanyaan/minat(sebutharga) :
wasap.my/60173043248/AceTech ☎
wasap.my/60173043248/AceTech ☎
wasap.my/60173043248/AceTech ☎

Kita meliputi Seluruh negeri Selangor dan Kuala Lumpur. Site Visit Percuma?. Jangan risau di luar kawasan pun kita boleh.?

Ace Multi Tech Enterprise *ssm*Cidb*PersonelBinaan*PengurusProjekBinaan*Tred522/EWK3?

?Harga boleh kautim Tuan/Puan sebab kita saudara mara buat kerja sendiri so jangan risau bab harga✌?

#jaminankualiti
#customerpuashati
#ceilingvinylpartition1KLSelangor

========================
Jangan Lupa like page fb kita dan melihat beberapa projek yang sudah selesai.
https://www.facebook.com/PasangPartitionGlassCctvVinylCeiling/
========================
Semoga kami dapat memberi manfaat kepada anda semua kerana Rasullah ada pernah bersabda:

"Sebaik-baik manusia adalah yang paling bermanfaat bagi sesama manusia..." [HR. Thabrani dalam Al-Ausath]

Information

Jenis Iklan: Tawaran Perkhidmatan
Status Iklan: Syarikat